TEFAF Pop-up hotel 'To Many Places'

11 t/m 13 maart 2017

Van 10 tot en met 19 maart verandert Bureau Europa, platform voor architectuur en design, in het TEFAF Pop-up Hotel. In samenwerking met The Student Hotel - onze nieuwe overburen - en ontwerpster Emmy Polkamp is een bijzonder programma ontwikkeld.

Tijdens de TEFAF biedt reizend pop-up hotel 'To Many Places' een select gezelschap de mogelijkheid om te slapen in een vijftal designtenten die staan opgesteld in het industriële pand van Bureau Europa, gelegen in het hart van het Sphinxkwartier. Dus bezoek je de TEFAF en ben je op zoek naar een bijzondere slaapplek? Boek dan een nacht in deze interactieve kunstinstallatie.

'To Many Places' is ontwikkeld door Emmy Polkamp. In 2015 studeerde zij af aan de Design Academy Eindhoven met de missie: leegstaande gebouwen in vergeten buurten nieuw leven in blazen. Haar kunstinstallatie werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week in 2016 en is daarna op verschillende festivals en historische plaatsen neergestreken. Emmy Polkamp, die zelf voor het ontbijt zal zorgen, wil met dit project waarde toekennen aan onverwachte locaties als alternatief voor traditionele hotelaccommodaties.

Boek een overnachting via Airbnb. Kom je met een groep? Stuur dan een mail naar emmypolkamp@gmail.com.

foto: Emmy Polkamp