Meet the Maker

12 maart 2017

Op zondag 12 maart 2017 vindt bij Bureau Europa, in samenwerking met grafisch ontwerpbureau Studio Noto, ‘Meet the Maker’ plaats. Tijdens 'Meet the Maker' bieden we talent uit de Euregio de kans hun werk te tonen en in dialoog te gaan met als doel duurzame samenwerking en netwerken te laten ontstaan.

Het pop-up hotel 'To Many Places' vormt het decor voor deze derde editie van 'Meet the Maker'. Emmy Polkamp zal een korte inleiding geven over de achtergrond van deze interactieve kunstinstallatie, die in opdracht van Bureau Europa's toekomstige overburen The Student Hotel tot stand is gekomen

Vijf ontwerpers en kunstenaars uit de Euregio zijn uitgenodigd om ieder kort hun werk te presenteren, waarna ze in gesprek gaan met elkaar en uitgenodigde curatoren, verzamelaars en beleidsmakers uit het culturele veld.

Voor deze editie van 'Meet the Maker' zijn benaderd:

Dirk Ploos van Amstel, ontwerper Maastricht
Jesse en Aron Kirschner, ontwerpers, Heerlen
BeeCollective, architect/ontwerpers, Maastricht
Joelle Boers (ovb), modeontwerper, Sittard
Sara Bachour, kunstenaar, Maastricht

'Meet the Maker' biedt niet alleen de gelegenheid om zicht te krijgen op het culturele vestigingsklimaat, maar laat ons ook ontdekken wat we van de verschillende disciplines kunnen leren.

Van 12:00 tot 14:30 uur opent Bureau Europa de deuren voor een select gezelschap van curatoren, verzamelaars en beleidsmakers uit het culturele veld. Na de presentaties zullen zij tijdens een informele brunch met elkaar en de andere gasten het gesprek aangaan,onder leiding van Saskia van Stein, directeur van Bureau Europa .

beeld: Studio Noto

Datum: zondag 12 maart 2017, 12:00 - 14:30 uur.
Taal: Nederlands / Engels
Kosten deelname brunch: 5 euro, graag voor zaterdag 11 maart aanmelden via info@bureau-europa.nl.
Locatie: Bureau Europa

Meet the Maker, zondag 12 maart