Workshop MedicijnFabriek: natuurlijke medicijnen voor de onderbuik!

7 april 2017

Tijdens de Museumnacht Maastricht, op vrijdag 7 april kun je deelnemen aan een workshop van Circus Engelbregt. Onder begeleiding van vakkundig opgeleide laboranten onderzoek je in het Frontenpark de helende werking van de natuur en fabriceer je – gebaseerd op persoonlijke klachten – je eigen medicijn. Deze workshops zijn onderdeel van de tentoonstelling Intensive Care, Architectuur en Design in de Zorg.

Medicijnfabriek is een educatief kunstproject van Circus Engelbregt, waarin gezondheid, verantwoordelijkheid, sociale cohesie en de zorg om natuur en milieu elkaar aan de werktafel ontmoeten.

Circus Engelbregt
Circus Engelbregt is een verbindende ontregelingsorganisatie met het doel de sociale duurzaamheid in de wereld te vergroten. Ze initiëren en ontwerpen kunstprojecten die zich op de grenzen van ogenschijnlijk onverenigbare gebieden afspelen. Circus Engelbregt schroomt niet te schuren en zoekt vaak bewust de confrontatie op omdat ze geen geloof hechten aan de vastgeroeste wegen van onze hokjesmaatschappij.

Datum: 7 april, van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdens de Museumnacht starten de workshops om 20.30 uur en om 22.00 uur en duren de workshops een uur.
Taal: Nederlands
Toegang en deelname: gratis. Graag van tevoren aanmelden via info@bureau-europa.nl o.v.v. Circus Engelbregt.

MedicijnFabriek tijdens de Museumnacht Maastricht