Lancering van het expeditieprogramma Voyage Voyage

Bureau Europa gaat op reis!

7 maart 2020

Lancering van het expeditieprogramma Voyage Voyage
7 – 15 maart 2020
Bureau Europa gaat op reis! Met het nieuwe programma Voyage Voyage wordt Bureau Europa, platform voor archtectuur en design een reisbureau. We organiseren interessante, uitdagende, verrassende excursies in de Euregio. Met telkens een andere invalshoek bezoeken we unieke, soms zelfs verlaten locaties en mooie expositieruimtes en -platforms buiten de Maastrichtse stadsgrenzen om kennis te maken met de culturele rijkdom van de Euregio.

Lancering tijdens TEFAF
Op zaterdag 7 maart, volgend op de opening van de tentoonstelling Yes, Please! bij Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur opent Bureau Europa haar poorten voor een officieel openings- en persmoment voor Voyage Voyage. Drankjes en versnaperingen worden vergezeld door een verrassende installatie en muzikale performance.

Samenwerkingen
De installatie is een landschap van Louis Vuitton-tassen en -koffers, ons aangeboden door het Tassenmuseum in Amsterdam. Met de intercity worden ze naar Maastricht gebracht waar ze, bij aankomst in de middag, in parade naar Bureau Europa worden gewandeld door onder meer het Maastrichtse vrouwenkoor Femmeuse.

Voor de lancering van Voyage Voyage werkt Bureau Europa samen met: het Tassenmuseum Amsterdam, NS, Femmeuse en curator Jules van den Langenberg.

Datum: zaterdag 7 maart, 16.00 uur – 18.00 uur
Tassenparade 13.15 uur – 14.15 uur van Station Maastricht naar Bureau Europa
Locatie: Bureau Europa, platform voor architectuur en design

Reis Tassenmuseum Amsterdam naar Maastricht