Cedric Price During TEFAF

13 t/m 14 maart 2015

'CEDRIC PRICE: the DYNAMICS of Time' is nog te bezoeken tot en met zondag 22 maart. Tijdens TEFAF geeft Dr. Tanja Herdt een lezing over Cedric Price en geeft Jan Nauta, curator van de tentoonstelling, een rondleiding.

Vrijdag 13 maart geeft architect en architectuurhistoricus Dr. Tanja Herdt een lezing over het werk van Price. ‘A laboratory of social interaction – the architecture of Cedric Price’ begint om 19.30 uur.

Tanja Herdt onderzoekt kwesties met betrekking tot architectuur en stedenbouw. Na haar studie architectuur en stedenbouw aan de TU Darmstadt en ETH Zürich, promoveerde ze aan het Institute for the History and Theory of Architecture (gta) met een proefschrift over het werk van Cedric Price. Sinds september 2012 is zij aan het Zurich University of the Arts (ZHdK) verbonden als onderzoeksleider van het ‘Products and Spaces’ onderzoek. Een boek over haar werk, getiteld 'The City and the Architecture of Change', wordt dit jaar gepubliceerd door Lars Müller Publishers

Graag aanmelden via: info@bureau-europa.nl.
Toegang is gratis.

Zaterdag 14 maart, van 14:00 -15.:00 uur geeft Jan Nauta, architect en curator van 'CEDRIC PRICE: The Dynamics of Time' een presentatie over de vorming van de praktijk van Price. Ook biedt hij inzichten in de projecten die tijdens de tentoonstelling te zien zijn en in het overall concept van de tentoonstelling.

Graag aanmelden via: info@bureau-europa.nl.
Toegang is gratis.