Digital Detox - GEANNULEERD

13 juni 2019

--- GEANNULEERD --- Op donderdag 13 juni vindt er vanaf 18.00 uur een event plaats op de Markt in Maastricht. Waar wij in onze tentoonstelling Digitaal Dilemma - de Architectuur van Vertrouwen het vraagstuk centraal stellen van digitale technologie en haar invloed op de architectuur en onze samenleving, jagen we met Digital Detox het gesprek aan over digitalisering in stad en samenleving, in Maastricht en in de regio.

Voor het driegangendiner lever je je telefoon tijdelijk in. We eten met elkaar, wisselen gedachten uit, liken nieuwe vrienden en luisteren naar drie inspirerende speedlezingen over de stand van zaken in het digitale domein. De drie minilezingen gaan in op aspecten en de invloed van digitalisering op de stad en op de samenleving. Om de lezingen optimaal te horen, zullen we gebruikmaken van de apparatuur van de kapotelefoons van de silent disco.

Wil je een plekje reserveren? Wees dan snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Stuur vóór 20 mei een mailtje naar info@bureau-europa.nl o.v.v. 'Digital Detox'. Deelname aan het diner kost €15,-.

Voor Digital Detox werken we samen met Maastricht Marketing, Maastricht University en de Gemeente. 

Datum: --- GEANNULEERD --- donderdag 13 juni, 18.00 u. – 21.00 u.
Locatie: de Markt in Maastricht
Taal: Engels
Toegang: €15,-; vóór 20 mei aanmelden via info@bureau-europa.nl o.v.v. 'Digital Detox'.

Beeld: Sepus Noordmans