NL / EN
Project
Jaar
Type

Crowd-funding actie "Adopt a Bee, Honey!"

1 oktober 2013 – 1 april 2014
In oktober zijn Bureau Europa en Bee Collective de crowdfundingactie ‘Adopt a bee, honey!’ gestart. De opbrengsten van deze actie zijn bestemd voor plaatsing van de Sky Hive Solar, twee bijenkasten op hoogte, in het Frontenpark. Met de Sky Hive Solar kan de bij naar Maastricht worden teruggebracht.
Programma

Debat

4 – 5 april 2014
Bureau Europa / platform voor architectuur, LTO en de LLTB presenteerden op vrijdag 4 april 2014: Hameren op Europa. Een debat in het kader van de Europese Verkiezingen van 22 mei 2014.
Programma

Mansholt, Landschap in Perspectief

18 januari – 20 april 2014
Bureau Europa wijdt de tentoonstelling 'Mansholt, Landschap in Perspectief' aan de wijze waarop landbouw de inrichting en vormgeving van het Nederlandse landschap na 1945 heeft bepaald, tegen de achtergrond van de actuele hervorming van het Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Leidraad van de tentoonstelling is het werk van voormalig landbouwminister Sicco Mansholt
Programma

Project 'Verhalen Verbeeld'

31 januari – 31 juli 2014
Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, Marres Projects en Bureau Europa/platform voor architectuur zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een cultureel onderzoek. Dit project met de naam ‘Verhalen Verbeeld’ concentreert zich in eerste instantie op de geschiedenis van het landgoed WinselerHof in Landgraaf.
Programma
2015 →

Frontenpark

15 september 2013 – 31 mei 2015
Eind april is door gedeputeerde Noël Lebens en wethouder Gerdo van Grootheest het officiële startsein gegeven voor de ontwikkeling van het Frontenpark. Bureau Europa verzorgt voor het komende jaar de programmering van het Frontenpark.
Programma
0 →

Bureau Europa gesloten ivm corona virus tot 1 juni