NL / EN
Project
Jaar
Type

Bureau Europa gesloten t/m 31 maart ivm het coronavirus

13 maart 2020
Beste bezoekers van Bureau Europa, In navolging van de richtlijnen en adviezen van het RIVM, heeft ook Bureau Europa besloten om voor uw en ook onze gezondheid de deuren gesloten te houden voor het publiek tot en met op zijn vroegst 31 maart. Ook het geplande randprogramma zal niet doorgaan. Hiervoor wordt mogelijk een latere datum gekozen. Dit zijn wij nu nog aan het onderzoeken. Op afspraak kan op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur beperkt een bezoek gebracht worden aan de tentoonstelling Landschap als Cult. Een andere kijk op onze natuur. op voorzorg dat het geen grote groepen betreft. We hopen vanaf april de deuren weer open te kunnen zetten. Voor vragen of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via info@bureau-europa.nl of via 043 350 30 20. Wij wensen iedereen een goede gezondheid, Team Bureau Europa

Beste bezoekers van Bureau Europa,

In navolging van de richtlijnen en adviezen van het RIVM, heeft ook Bureau Europa besloten om voor uw en ook onze gezondheid de deuren gesloten te houden voor het publiek tot en met op zijn vroegst 31 maart.

Ook het geplande randprogramma zal niet doorgaan. Hiervoor wordt mogelijk een latere datum gekozen. Dit zijn wij nu nog aan het onderzoeken.

Op afspraak kan op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur beperkt een bezoek gebracht worden aan de tentoonstelling Landschap als Cult. Een andere kijk op onze natuur. op voorzorg dat het geen grote groepen betreft. We hopen vanaf april de deuren weer open te kunnen zetten.

Voor vragen of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via info@bureau-europa.nl of via 043 350 30 20. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid,
Team Bureau Europa