NL / EN
Project
Jaar
Type

Museumnacht Maastricht VERPLAATST naar 30 oktober

30 oktober 2020
Op vrijdag 30 oktober 2020 vindt alweer voor de 5de maal Museumnacht Maastricht plaats: 13 kunst- en cultuurinstellingen - waaronder voor het eerst ook Theater aan het Vrijthof - brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

Geniet met één ticket van spraakmakende collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music en meer. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. 

Kom ook naar Bureau Europa waar een Gemaskerd Bal zal plaatsvinden met live muziek gespeeld door studenten van het Conservatorium! Meer informatie hierover staat binnenkort op onze website. 

Gelukkig trakteert Museummacht Maastricht dit jaar op een extra uur en openen de deuren al om 19:00. Het jubileum-programma verschijnt vanaf februari 2020 online. Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden!

Klik hier voor informatie over de tickets.
Kinderen jonger dan 16 jaar hebben gratis toegang.

Beeldcredits: Robert Lang, The Emancipation of Judy