NL / EN
Project
Jaar
Type

Maastricht Photo Festival

20 – 29 september 2019
Tijdens het eerste Maastricht Photo Festival worden lokale fotografen gepresenteerd, wiens werk het snijvlak tussen artistieke en geografische perspectieven opzoekt. Het festival viert diversiteit en moedigt aan tot creativiteit. Het is een zoektocht naar de grenzen van de traditionele fotografie.

Tijdens het festival worden talloze lezingen, workshops, portfolio reviews, rondleidingen, besprekingen en tentoonstellingen in binnen- en buitenlocaties georganiseerd. Op meer dan twintig locaties, verspreid over de hele binnenstad zijn er programmaonderdelen en exposities te vinden. 

Publieke Geheimen
Ook de tentoonstelling Publieke Geheimen sluit bij het festival aan. Bureau Europa opent haar deuren daarom ook op maandag en dinsdag 23 en 24 september. Op vertoon van je ticket kun je onze tentoonstelling dan gratis bezoeken.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Maastricht Photo Festival. Met de passepartout kun je alle locaties tien dagen lang bezoeken. Zonder een ticket van het festival, geldt bij Bureau Europa de gebruikelijke entree.

Datum: vrijdag 20 t/m zondag 29 september; Bureau Europa is ook op 23 en 24 september geopend, van 12.00 tot 17.00u.
Locatie: Bureau Europa en binnenstad Maastricht
Toegang: passepartout à €12,50 regulier; €9,50 jongeren en studenten; zonder ticket reguliere toegangsprijs bij Bureau Europa.