Bureau Europa: van online naar heropening

12 juni 2020
Bureau Europa: van online naar heropening

De afgelopen maanden was Bureau Europa noodgedwongen gesloten voor het publiek. Online werden daarom de achtergronden en verhalen uit de tentoonstelling Landschap als Cult gedeeld. Via social media was de tentoonstelling zo toch nog te bezoeken.

Online verhalen en beelden delen is mooi, maar haalt het niet bij het zien en beleven van tentoonstellingen in de fysieke ruimte. Het is daarom een fijn vooruitzicht in de zomer van 2020 weer open te kunnen gaan.

Nieuwe website

Dat online bereik en een goede website onontbeerlijk zijn, werd in deze laatste maanden pijnlijk duidelijk. Extra fijn is het daarom om te melden dat, met stevige inzet van het team, recent een nieuwe website gelanceerd is kunnen worden met een nieuw format nieuwsbrief

De website is ontworpen door Ivo Straetmans. Het ontwerp vergemakkelijkt de navigatie langs alle functies die wij online aanbieden, om de rijkdom van ons archief nog beter zichtbaar en toegankelijk te maken. Zo kunt u nu makkelijker de oude publicaties lezen, onze talloze fotoalbums bekijken en op de hoogte blijven van komende activiteiten.

Ook kunt u zich nu digitaal voor onze vernieuwde nieuwsbrief inschrijven.