Bureau Europa en COVID-19

12 juni 2020

Nu de maatregelen rondom het coronavirus vanaf 1 juni jongstleden zijn versoepeld, kan ook Bureau Europa de deuren weer openen en mogen we u gelukkig weer verwelkomen. Dit gebeurt natuurlijk met inachtneming van de voorschriften die uw en onze gezondheid kunnen waarborgen.

Bureau Europa en COVID-19

Nu de maatregelen rondom het coronavirus vanaf 1 juni jongstleden zijn versoepeld, kan ook Bureau Europa de deuren weer openen en mogen we u gelukkig weer verwelkomen. Dit gebeurt natuurlijk met inachtneming van de voorschriften die uw en onze gezondheid kunnen waarborgen.

Vooraf reserveren

Bureau Europa volgt per 1 juni 2020 het museumprotocol dat vanaf nu verplicht dat bezoekers hun komst van tevoren aankondigen. U kunt een bezoek reserveren door contact met ons op te nemen. Tevens kunt u dan al voor uw entree betalen. Als u een Museumjaarkaart heeft, kunt u die bij uw bezoek zelf aan de ingang scannen.

Route door het gebouw: een nieuwe entree

Om voor elke bezoeker voldoende ruimte te garanderen, hebben we eenrichtingsverkeer geïntroduceerd. Dat betekent dat u daarom via een verrassende weg het gebouw betreedt: er is een andere ingang aan de zijkant van het gebouw. U loopt hiervoor richting het Bassin en ziet dan aan uw linkerhand de nieuwe ingang van Bureau Europa. U verlaat het gebouw weer aan de Boschstraatzijde.

Goede gezondheid

In het gebouw heeft u beschikking tot handgels en zeep, bij de toiletten. Wel vragen we u om alleen op bezoek te komen als uw gezondheid dat toelaat. Wij volgen daarom de richtlijn om vóór uw bezoek een korte (telefonische) gezondheidscheck uit te voeren.

Gevolgen voor het programma

Door de restricties en voorschriften rondom COVID-19, is Bureau Europa genoodzaakt haar programmering op een andere, lichtere wijze dan normaal te brengen. Er mag maar een streng bewaakt maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn, waardoor lezingen en andere publieksactiviteiten verminderd en op aangepaste wijze mogelijk zijn.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via info@bureau-europa.nl.