Festival Gemaakt

Toneelacademie-afstudeerders presenteren nieuw werk

2 t/m 4 juni 2023

‘Offspring’ is de nieuwe lichting afstuderende acteurs, performers, vormgevers en regisseurs van de Toneelacademie Maastricht. Na vier jaar lang geduldig zaaien is het een vruchtbare oogst. Met een wildboeket van eigenzinnig en uniek werk presenteren wij. Een generatie die zich bewust is van de schouders waarop wij staan – putten kracht en kennis uit de schoot van moeder aarde – en tegelijkertijd zijn we niet bang voor radicale veranderingen. Wij zijn Offspring: zetten ons af en belanden zo op nieuwe grond.

Bij Bureau Europa zijn er in het weekend van 2 t/m 4 juni performances en installaties te zien. Ook elders in de stad is een keur aan programma's te ontdekken. Kijk op de website voor meer informatie!

 

Wij zijn Offspring: zetten ons af en belanden zo op nieuwe grond. Hier ontmoet u de nieuwe lichting afstuderende acteurs, performers, vormgevers & kostuumontwerpers en regisseurs van de Toneelacademie Maastricht! 
 
Het wordt een bruisend weekend met een bomvol programma! Alles wat uw hart maar wenst, is hier te zien: jeugdtheater, muziektheater, teksttoneel, performances, politiek of fysieke theatervoorstellingen, maar ook installaties, exposities, interessante gesprekken, concerten en nog veel meer! 

In deze speciale editie bloeit niet alleen de Toneelacademie op, maar ook buiten de klassieke theaterzaal zijn er diverse werken te bewonderen! Maar dat blijft voor nu nog even een verrassing...
 
Nu al benieuwd? Houd dan vooral onze socials in de gaten. Volg ons op www.festivalgemaakt.nlFacebook en Instagram. Vanaf nu wordt daar de hele lichting, talent voor talent, mens voor mens, maker voor maker, aan u voorgesteld!

Datum vrijdag 2 juni, 12.00 - 17.00 uur; zaterdag 3 en zondag 4 juni, 10.00 - 17.00 uur
Toegang het programma is gratis te bezoeken